Butik, 87 m2, Radiotorget, VÄSTRA FRÖLUNDA

Nyproducerad butikslokal mitt på Radiotorget


  • Butikslokaler mitt på Radiotorget
  • Vy över torget
  • Vy över torget
  • Ny bostadsbyggnad byggs i anslutning till torget
  • Läs mer om Radiotorget på www.radiotorget.se
  • Planlösning
Lokaltyp Butik
Storlek 87 m2

Nyuppförd butikslokal på Radiotorget

Nybyggd och modern butikslokal med stor öppen yta. Lokalen ligger mitt på Radiotorget med stora skyltfönster mot torgytan. Inne i lokalen kommer det finnas personalutrymmen med tillhörande pentry och toalett.

Framtidens bredband kommer finnas indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Det öppna bredbandsnätet ger möjlighet till mycket snabb bredbandsuppkoppling.
Beräknad inflyttning kan ske i mars 2021.

Typ

Butik

Storlek

87 m2 - Butik

Tillträde

Mars 2021.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler.

Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll.

Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Fastighetsbeteckning

Järnbrott 19:2

Kommun/Ort/Område

Göteborg/VÄSTRA FRÖLUNDA/Väster

Gatuadress

Radiotorget

Omgivning

Radiotorget invigdes 1954 som det första satellittorget (köpcentrum utanför ett stadscentrum) i världen. Nu moderniseras och förtätas torget. Flera bostäder byggs i anslutning till torget. Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen. Totalt tillförs 166 nya lägenheter i nära anslutning till Radiotorget. Redan i dag är Radiotorget ett mysigt torg med ett varierat utbud av både service, dagligvaruhandel, sällanköpshandel och föreningsliv.

Kommunikationer

Radiotorget är lätt att nå via trafikleder. Bra parkeringsmöjligheter i anslutning till torget både korttid och för de som behöver stå längre.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet:
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu

Service

Radiotorget erbjuder ett mindre utbud av service, restaurang och handel.

Parkering

Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på www.goteborg.se.

Parkeringsbolaget förvaltar ca 125 000 bilplatser i Göteborgs kommun. Läs mer på www.p-bolaget.goteborg.se eller ring 031-774 37 00

 
 
 
 
 
 

Counter